Hos os er der altså ingen ost!

Say cheese! Nej, vi jagter ikke kunstige smil. Vi har fokus på det naturlige, for når personen foran kameraet slapper af, så fanger vi de billeder, der gør hele forskellen.

Selv den mest enkle hjemmeside kan få et massivt løft, hvis bare billedmaterialet er i orden.

Du har sikkert hørt det før: Ét billede siger mere end 1000 ord. Men det gamle mantra holder simpelthen stadig. Og måske er det i virkeligheden ekstra vigtigt, når det kommer til fortællinger, der drejer sig om menneskelige værdier. Du skal vise det – ikke bare fortælle det.

Vi laver primært det man vil kalde for reportagefoto – altså billeder der afspejler en autentisk situation eller reaktion. Somme tider er vi fluen på væggen, og andre gange kræver det en cocktail af kemi og smil at fange de fede øjeblikke. Eller med andre ord, nogle gange er det nok bare at være der, og andre gange tager vi aktivt del i legen eller aktiviteten, så barnet eller den unge slapper helt af, og ser os som en mere naturlig deltager.

Billeder er lig med blikfang, og kan bidrage med en bedre forståelse af jeres tekster og jeres budskab.
Kasper har arbejdet som fotograf i mange år, og forstår hurtigt at omsætte jeres tanker til fotos. Vi starter med en snak om hvilke værdier, I gerne vil have, billederne skal afspejle, og så er det centrale at planlægge aktiviteter på fotodagen, som tager afsæt i dette. Men det er slet ikke så svært, som det måske lyder. Giv os et kald, så leder vi jer sikkert igennem processen.

Betal kun for den tid du behøver.

For at gøre vores priser så gennemskuelige og enkle som muligt, så får du her up-front vores timepris – og den er inkl. redigering, kørsel på Fyn samt mindst 25 fede billeder pr. time.

DKK 2.450,- ekskl. moms.

Billederne får du digitalt i fuld opløsning. Du får den fulde brugsret til dem. Hvis opgaven ikke ligger på Fyn koster det DKK 6,- pr. kørt km. samt evt. udgifter til færge, bro og lignende.

Ring til Kasper og hør mereEller book nu

Fotograf
Kasper Orthmann Andersen
Tlf. 33 60 54 05
ka@showit.dk


Kontakt

Nysgerrig efter mere?

Vi har glade kunder fra både efterskoler, specialskoler, folkeskoler og børnehaver, og vi vil mega gerne også hjælpe jer!